Web-TA

DBSchenker
  • Kom igång snabbt - tack vare enkelt och tydligt gränssnitt
  • Spar tid - genom att använda förinställda favoritmallar
  • Flexibelt - med olika inställningar och tillval
  • Full kontroll - med överblick på alla transporter i samma system
  • Support - ingår alltid via telefon eller e-post


Logga in på Web-TA


Web-TA är ett välkänt TA-system som riktar sig mot dig som bokar transporter med DB Schenker, DHL, DSV, Posten eller någon av våra andra uppkopplade transportörer. Tjänsten ger dig möjlighet att på ett snabbt och enkelt sätt både boka och administrera dina transporter i ett enkelt gränssnitt.

Många tillgängliga transportörer

Web-TA har stöd för alla tillgängliga transporttjänster som finns uppkopplade mot Memnon Networks och används i Sverige, Norge och Danmark och fler än 15 000 användare bokar dagligen sina transporter med hjälp av tjänsten.

Ständiga förbättringar

Vi förbättrar hela tiden tjänsten och ser till att all information (såsom postnummer etc.) blir korrekt när den skickas till transportören. När du bokar sändningar genom Web-TA skickas elektroniska meddelanden (EDI) till transportören och du slipper därmed att betala den straffavgift som annars kan tillkomma på din frakt.

Eftersom vi vill att du ska känna dig säker i tjänsten och förstå hur den fungerar innan du bestämmer dig så bjuder vi alla nya kunder på 30 dagar helt kostnadsfritt. Under denna period kan du i lugn och ro lära känna tjänsten och dess funktioner. Registreringen går snabbt och du har tillgång till tjänsten strax efter att du har registrerat ditt konto.


förstoringsglas

Tjuvkika på Web-TA här
Vi ger dig möjlighet att prova på tjänsten innan du bestämmer dig.