Memnon Apport

Memnon_Apport
  • Kom igång snabbt - tack vare enkelt och tydligt gränssnitt
  • Spar tid - genom att använda förinställda favoritmallar
  • Flexibelt - med olika inställningar och tillval
  • Full kontroll - med överblick på alla transporter i samma system
  • Support - ingår alltid via telefon eller e-post


Logga in på Memnon Apport


Passar alla – både stora och små

Memnon Apport är ett enkelt och effektivt bokningssystem för alla typer av företag. Du får stora fördelar av systemet oavsett om du skickar enstaka kolli då och då eller om du skickar tusentals kolli varje dag. Med ett stort utbud av tillvalstjänster kan vi även skräddarsy effektiva lösningar för ditt företags behov. Memnon Apport fungerar tillsammans med de flesta affärssystem och har ett hundratal olika transportörer uppkopplade.

Förenklar och effektiviserar

Antalet uppkopplade transportörer i Memnon Apport ökar stadigt och i takt med att allt fler transportörer ansluter sig, ökar tjänsteutbudet för dig som användare. Du bestämmer själv vilka transportörer och transportavtal som ska användas i systemet. Bokningarna görs enkelt och snabbt och resulterar i färre fel, bättre överblick över transporterna, enklare uppföljning samt en utförligare rapportering av dina totala kostnader för transporter. Exempelvis kan de offererade transportpriserna jämföras med de faktiska kostnaderna.

Ett stabilt system för framtiden

Allt du behöver för att komma åt Memnon Apport är en dator och en internetuppkoppling. Tjänsten är 100% Software as a Service (SaaS) och du kommer åt den från vilken dator du vill.

Tack vare vår kompetenta driftavdelning kan vi stoltsera med en tillgänglighet/upptid på 99,97% (uppmätt av Sitescanner). Systemet är totalt redundant, vilket innebär att det kopierar sig självt och därmed är uppbyggt för att klara av även mycket allvarliga störningar. Varje år investerar vi närmare 10 000 timmar på underhåll och nyutveckling av systemet. Allt för att säkra att vi håller en hög kvalitet, nu och i framtiden.


play

Registrera dig för Memnon Apport här!

Vi bjuder på en 30-dagars prövoperiod.

Produktblad Memnon Apport
Funktionsbeskrivning Memnon Apport